Werk je graag met en voor jongeren? Heb je zin om een team te leiden en een dynamische organisatie verder uit te bouwen? Ben je gebeten door journalistiek en/of participatie? Dan is de job van algemeen coördinator bij StampMedia misschien iets voor jou.

 

Organisatie

StampMedia versterkt de stem van jongeren via media. We zijn een persagentschap, een redactiewerking, een experimenteerplek en een vormingsorganisatie voor jongeren tussen 12 en 26 jaar. Als verbindende organisatie hebben we bijzondere aandacht voor de jongeren die het minst gehoord worden.

 

Takenpakket

- Je stuurt een team van 11 medewerkers aan en je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid.

- Je draagt zorg voor de algemene koers van de organisatie en houdt het overzicht over de dagelijkse werking.

- Je ontwikkelt binnen en buiten de organisatie kansen en pistes om de stem van jongeren te versterken.

- Samen met de bestuursorganen maak je de begroting op voor de hele organisatie en samen met de administratief medewerker bewaak je de financiële stand van zaken. 

- Je maakt afspraken over de streefdoelen met de bestuursorganen en de subsidiënten, en zorgt er samen met de ploeg voor dat die afspraken gehaald worden.

- Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke en zakelijke verantwoording van de resultaten aan de bestuursorganen en de subsidiënten.

 

Jouw profiel

- Inhoudelijk en communicatief sterk, zowel naar het team toe als naar partners en beleid.

- Nauwgezet in rapportage.

- Bij voorkeur minimum 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie.

- Vertrouwd met (groot)stedelijke diversiteit en overtuigd van het belang van representatie van alle jongeren in de media en in de brede samenleving.

 

Aanbod

StampMedia is een autonome vzw met een sterke reputatie op het vlak van jongeren, media en diversiteit, met een positieve sfeer en sterk sociale insteek.

We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur als bediende (PC 329.01 – L1) en een hospitalisatieverzekering. Relevante anciënniteit wordt in aanmerking genomen.

De huidige algemeen coördinator blijft nog een tijdje verbonden aan de organisatie als deeltijds beleidsmedewerker. In die overgangsfase heeft de nieuwe coördinator aan hem een ervaren klankbord.

De plaats van tewerkstelling is de Permeke-site (De Coninckplein 26) vlakbij het Centraal Station van Antwerpen.

 

Solliciteren

Je motivatiebrief stuur je samen met je cv naar solliciteren [at] stampmedia.be (). Met vragen over de jobinhoud kan je bij fried [at] stampmedia.be of 0486 16 63 25 terecht.

Bij StampMedia geloven we in het belang van correcte representatie en we stimuleren dan ook iedereen die zich aangesproken voelt door deze vacature om te solliciteren, ongeacht gender, levensbeschouwing, etnische of culturele achtergrond, beperking, seksuele geaardheid,…

 

Deadline

15 juni 2022 (10 uur).