StampMedia werkt vaak samen met non-profitorganisaties. We geven vormingen op maat, organiseren open workshops, helpen jeugdorganisaties beter te communiceren met de pers en maken samen met jonge freelancers videoreportages, magazines, interviews, podcasts, jeugdinformatiecampagnes en veel meer in opdracht van andere organisaties. 

Filmpje nodig van je evenement?

StampMedia maakt ook multimediale producties op maat. Zelf wat hulp nodig met je jeugdinformatie-campagne? Nood aan een sfeerverslag, een promofilmpje of een multimediaal product van het evenement dat je organiseert? We denken graag mee om op maat van jongeren voor jouw organisatie mediawijze projecten te ontwikkelen. Neem gerust contact op via info [at] stampmedia.be.

Eerste hulp bij persgevallen

StampMedia versterkt de stem van jongeren door gebruik te maken van media. We doen dat rechtstreeks, maar we werken ook graag samen met jeugdwerkorganisaties om specifieke verhalen van kinderen en jongeren naar buiten te krijgen. 

Voel jij dat er iets aan de hand is waar media niets over brengen? Wij helpen je om het verhaal op een juiste manier naar buiten te krijgen. Voor meer informatie kan je terecht bij persagentschap [at] stampmedia.be. 

Wil je zelf makkelijker pers bereiken en te woord staan? We geven mediatrainingen voor jongeren en hun begeleiders. Geef een seintje via info [at] stampmedia.be.

Studio nodig?

Heb je zin om een podcast of radioprogramma te maken, maar heb je niet het juiste materiaal? Wil je graag een video maken in een leuke videosetting, maar lukt het niet voor die ene te kleine witte muur op het werk? StampMedia verhuurt lokalen waar dat allemaal kan. We hebben een videostudio, een radiostudio en twee montagecellen. Meer informatie vind je hier.

Workshops voor je groep of begeleiders

We bieden workshops aan voor jou of je jongeren van minstens 14 jaar oud. Willen je jongeren keigraag leren filmen, fotograferen of artikels schrijven? Of wil je ze eerder leren omgaan met de media, fake news of complottheorieën? Stuur een mailtje naar info [at] stampmedia.be en we helpen je verder.

Hou ook zeker onze activiteitenpagina in het oog, misschien zijn er wel jongeren uit je groep geïnteresseerd in een van onze open workshops.

Wil je graag aan de slag met artikels van StampMedia? Of liever met één van onze thematische jongerenmagazines? Alle artikels zijn vrij te gebruiken mits bronvermelding.

TARIEVEN

  • Workshop halve dag (inclusief materiaal): 200€ per begeleider
  • Workshop hele dag (inclusief materiaal): 350€ per begeleider
Heb je zelf een projectvoorstel of wil je iets uitgebreiders? Geef ons een seintje via info@stampmedia.be en dan bekijken we samen wat er kan!