De jongerenredactie van StampMedia ontvangt de komende weken enkele grote namen in aanloop van de verkiezingen op 25 mei. De kopstukken van de grootste politieke partijen komen langs op onze redactie.

In de aanloop naar 25 mei zet StampMedia sterk in op inspraak voor jongeren tussen 16 en 26 jaar. Het opzet is jongeren rechtstreeks in contact te brengen met hun vertegenwoordigers. Op onze site kunnen ze de komende weken een uurtje chatten met zeven Antwerpse lijsttrekkers. Vandaag: Jos D'Haese (PVDA+)!
 

Caroline Gennez, lijsttrekker voor de Vlaamse verkiezingen voor sp.a, beet vorige zaterdag de spits af. Hier kan je de chatsessie herbeleven. We vroegen Gennez ook of ze een fervente chatster is, en stelden in het filmpje hierboven ook nog enkele vragen die niet gesteld werden.

Van Gennez tot Almaci

Na Gennez en Mechels burgemeester Bart Somers is het de beurt aan VB-voorzitter Gerolf Annemans. Zaterdag volgt de 21-jarige Jos D’Haese van PVDA+, volgende week is het aan Antwerps OCMW-voorzitter Liesbeth Homans (N-VA), waarna staatssecretaris Servais Verherstraeten (CD&V) en Meyrem Almaci, fractieleider van Groen-Ecolo in de Kamer, de rij sluiten.

De politici kunnen hete hangijzers niet uit de weg gaan en mogen zich verwachten aan een heel breed spectrum aan vragen. Iedereen kan via de chatmodule inschakelen, kijken en deelnemen. StampMedia voorziet voor elke partij ook een aangepaste verkiezingsaffiche. Wie niet live kan chatten, mag zijn/haar vragen altijd sturen naar pieter [at] stampmedia.be (onze redactie).

Programma

10/5: Jos D’Haese (13 uur)
14/5: Liesbeth Homans (13 uur)
17/5: Servais Verherstraeten (12 uur)
21/5: Meyrem Almaci (13 uur)
 

© 2014 – StampMedia - video: Rik Potoms en Lien Van Doorslaer