di
17/03/2020
19:00 - 21:45

Omwille van het coronavirus moeten we helaas al onze workshops annuleren tot 3 april. Deze workshop gaat dus niet door. We zoeken zo snel mogelijk een nieuwe datum, wanneer de Nationale Veiligheidsraad beslist de maatregelen weer te versoepelen.

 

Ben je een fotograaf met een passie voor muziek of een concertliefhebber die wil leren fotograferen? Dan is deze workshop 2-delige concertfotografie iets voor jou.

In de eerste workshop leer je fotograferen op een PA repetitie in Kavka. We verdiepen ons in compositie bij concertfotografie, scherpte-diepte en lichteffecten en gaan aan de slag met spiegelreflexcamera’s.

Tussen beide workshops kan je een fototoestel van StampMedia lenen en krijg je een gratis ticket voor een concert in Kavka of Zappa. Zo kan je zelf een oefenmoment inplannen.

Tijdens de tweede workshop selecteren we foto’s van je oefenmoment die je leert bewerken in photoshop. Je maakt een fotoreportage die je ook online kan publiceren op www.stampmedia.be

 

Praktische info:

Voorkennis van fotografie is niet nodig. Het is wel belangrijk dat je aanwezig bent op beide workshops. 
De workshops gaan door op dinsdagavond van 19u tot 21u45. De eerste workshop vindt plaats bij Kavka, de tweede bij StampMedia

Deze workshopreeks is een samenwerking tussen Kavka en StampMedia.

 

Je kan niet meer inschrijven voor deze workshop. Zowel de workshop en de wachtlijst zijn beide volzet. 

Statusbericht

Sorry, dit formulier is gesloten. Geen nieuwe inzendingen meer mogelijk.