Adres

StampMedia
De Coninckplein 26 
2060 Antwerpen

03 294 68 38

Openingsuren

Dinsdag tot en met vrijdag: 13 uur - 18 uur 
Zaterdag: 12 uur - 16 uur

Zondag en maandag: gesloten

Lid worden van StampMedia 

Wil je meewerken als reporter bij StampMedia, dan kan dat via dit formulier of door een mailtje te sturen naar één van onze medewerkers:

Anouk Torbeyns: jongerenbegeleider (redacteur tekst)

© Raphael Bouts

Anouk helpt je van a tot z een artikel te schrijven. Ze overloopt met jou je ideeën, je kan met haar brainstormen en ze zet jou verder op weg. Nadien leest Anouk je artikel na en geeft ze nog eventueel wat feedback. Tot slot stuurt ze jouw artikel uit naar de mainstream media in de hoop dat zij je stuk willen overnemen. Ook voor video- en fotoreportages helpt ze mee om te zoeken naar een goede invalshoek. Anouk zet ook al je publicaties op de website! 

Heb je als jongere hier vragen over? Neem dan zeker contact op met Anouk!

E-MAIL: anouk [at] stampmedia.be 

Anouk werkt van dinsdag tot en met zaterdag.

Savannah van Woudenberg: jongerenbegeleider (redacteur audio & beeld)

Wil je zelf een audio-, foto-, of videoreportage maken, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je een goed idee, maar weet je niet hoe je dat in de praktijk omzet? Savannah is er voor jou. Jullie brainstormen samen, overlopen je ideeën en Savannah geeft jou de nodige tips, tricks en feedback. 

Heb je als jongere hier vragen over? Neem dan zeker contact op met Savannah!

E-MAIL: savannah [at] stampmedia.be

Savannah werkt van dinsdag tot en met zaterdag.

Sid Moeyersoms: inspraak & participatie

Sid zet trajecten en projecten op voor jongeren tussen 17 en 30 jaar. Hij coördineert hoe jongeren naar onze organisatie kijken, kijkt naar wat zich afspeelt in de leefwerelden van jongeren en richt zich op hun noden en behoeften. De trajecten focussen vooral op kennis vergaren en vertrouwen krijgen in instellingen, wat nodig is om van jongeren actieve burgers te maken en hun stem te versterken in de maatschappij. 

Heb je vragen rond inspraak en participatie bij jongeren? Dan moet je zeker bij Sid zijn. 

E-MAIL: sid [at] stampmedia.be 

Sid werkt van dinsdag tot en met zaterdag.

Sinisha (Sino) Davcevski: jongerenmediawerker

© Raphael Bouts

Sino geeft workshops rond audio, video en fotografie, zowel klassiek als met de smartphone. Daarnaast legt hij actief contact met andere jeugd- en jongerenorganisaties om hen dichter bij de werking te betrekken.

Heb je praktische (technische) vragen over fotografie, video of podcasts? Contacteer Sino dan!

E-MAIL: sino [at] stampmedia.be

Sino werkt van dinsdag tot en met vrijdag.

Marjorie Blomme: hoofdredacteur

© Raphael Bouts

Als hoofdredacteur houdt Marjorie een overzicht van alles wat de jongeren insturen en publiceren en stuurt ze de redactiebegeleiders aan.

Ze onderhoudt ook nauwe contacten met onze mediapartners en voert gesprekken met mensen uit het brede welzijnsveld (jeugdwelzijnswerk en jeugdzorg), om zo een breed beeld te krijgen van wat zich dagelijks afspeelt in de leefwereld van jongeren.

Marjorie heeft 15 jaar ervaring als freelance journalist in printmedia. Je kunt bij haar terecht voor feedback op een ruw idee, een pitch of een (half) afgewerkt artikel. Marjorie begeleidt ook iedere woensdagavond de redactievergadering.

E-MAIL: marjorie [at] stampmedia.be

Marjorie werkt van maandag tot en met vrijdag.

Meryem El Hahaoui: verantwoordelijke jeugdwerking

© Raphael Bouts

Als jeugdwerkverantwoordelijke houdt Meryem een overzicht van alles wat met vrijwilligers en jeugd te maken heeft. Ze zorgt ervoor dat jonge mediamakers ook mediacoaches / workshopgever worden. Verder stuurt Meryem de jeugdwerkers aan. Meryem is ook het aanspreekpunt over integriteit van onze werking. Meer informatie daarover vind je onderaan deze pagina. 

Wil jij graag een workshop komen geven? Heb jij een vraag in verband met de vrijwilligerswerking? Contacteer Meryem!

E-MAIL: meryem [at] stampmedia.be

Meryem werkt van dinsdag tot en met donderdag.

Kris Custers: workshopgever mediawijsheid

© Raphael Bouts

Kris geeft interne en externe vormingen rond mediawijsheid en ontwikkelt daarnaast lespakketten voor het onderwijs rond die thematiek. Hij ging na zijn journalistieke opleiding aan de slag voor de regionale televisie, en nam die ervaring mee naar het jeugdwerk en het onderwijs, om daar jonge mensen warm te maken voor journalistiek en media in al zijn vormen. Jonge talenten tipt hij spontaan aan zijn contacten in de media.

Heb je hier vragen over? Aarzel niet om contact op te nemen met Kris.

E-MAIL: kris [at] stampmedia.be

Kris werkt op maandag en dinsdag.

Laura Huygen: verantwoordelijke communicatie en promotie

Leuke post op Instagram zien passeren? Flyertje meegenomen vanuit ons kantoor of genoten van een tof toonmoment? Laura is de drijvende kracht hierachter.

Heb je een vraag of opmerking rond onze communicatie en promotie? Geef Laura een seintje.

E-MAIL: laura [at] stampmedia.be

Laura werkt van maandag tot en met vrijdag. 

Lisanne Corijn: vormingsverantwoordelijke

Als vormingsverantwoordelijke organiseert Lisanne de workshops die je als jongere bij ons in je vrije tijd (gratis!) kan volgen. Daarnaast is ze het aanspreekpunt voor andere organisaties of scholen die bij ons een vorming willen boeken. Projecten die iets met vorming te maken hebben, volgt zij op, zowel inhoudelijk als praktisch. Af en toe geeft ze zelf ook een vorming.

Je kan bij Lisanne terecht voor suggesties of vragen over onze workshops, voor stageaanvragen, om een vorming te boeken voor je school of je vereniging, om samen te werken voor een (educatief) project of om zelf een of meer workshops te geven bij ons.

E-MAIL: lisanne [at] stampmedia.be

Lisanne werkt van maandag tot en met vrijdag.

Pieter De Clerck: productieverantwoordelijke

© Raphael Bouts

Samen met onze poule van jonge, enthousiaste freelancers maakt Pieter mediaproducten op maat voor externe organisaties. Jonge mediamakers mogen hun portfolio altijd doorsturen naar hem. Wie weet word jij onze nieuwe StampMedia-freelancer. 

Heb je foto’s of video’s nodig voor de Instagrampagina van je vzw? Ben je op zoek naar een jonge copywriter? Laat het aan Pieter weten!

E-MAIL: pieter [at] stampmedia.be

Pieter werkt iedere weekdag, behalve op woensdag.

Aanspreekpunt Integriteit (API)

De aanspreekpersoon integriteit (API) van StampMedia is het eerste aanspreekpunt voor wie een vraag, opmerking, klacht of andere boodschap heeft in verband met integriteitsschendingen. De API luistert naar de vraag of het verhaal en verwijst de melder door wanneer nodig of verleent advies bij de mogelijke vervolgstappen, zonder aan waarheidsvinding te doen.

 

Contactpersoon: Meryem El Hahaoui

Meryem [at] stampmedia.be

+32 484 21 44 73

Persberichten

Persberichten en andere tips kan je bezorgen via persberichten [at] stampmedia.be.

Redactie Antwerpen

  • StampMedia – jongerenmedia-agentschap
  • Site Permeke, De Coninckplein 26 – 2060 Antwerpen
    Tel: +32 (0)3 294 68 38
    E-mail: redactie [at] stampmedia.be

 

Raad van bestuur

Steve Paulussen (voorzitter), Kevin De Mulder, Johan Faes, Leen Hammenecker, Jonathan Hendrickx, Naomi Izabela Kimuena (jongerenvertegenwoordiger), Fatima-Zahra Naimi, Miet Neyens, Ange-Vanessa Nsanzineza (jongerenvertegenwoordiger), Gil Plaquet.