Adres

StampMedia
Site Permeke, De Coninckplein 26 
2060 Antwerpen

Openingsuren

Dinsdag - vrijdag: 13u - 18u
Zaterdag: 13u - 17u

Zondag en maandag: gesloten

Kris Custers: redactiebegeleider / interne en externe vormingen / mediawijsheid

Kris is een van de vier redactiebegeleiders bij StampMedia. Hij geeft interne en externe vormingen rond mediawijsheid en ontwikkelt daarnaast ook lespakketten voor het onderwijs rond die thematiek. Hij ging na zijn journalistieke opleiding aan de slag voor de regionale televisie, en nam die ervaring mee naar het jeugdwerk en het onderwijs, om daar jonge mensen warm te maken voor journalistiek en media in al zijn vormen. Jonge talenten tipt hij spontaan aan zijn contacten in de media.

Heb je hier vragen over? Aarzel niet om contact op te nemen met Kris.

E-MAIL: kris [at] stampmedia.be

Anouk Torbeyns: redactiebegeleider / eindredacteur

Anouk helpt jongeren die een artikel willen schrijven, van a tot z. Ze overloopt met hen hun ideeën, ze brainstormen samen en zet hen op weg. Nadien leest Anouk hun artikels na en geeft ze nog eventueel wat feedback. Tot slot stuurt ze de artikels uit naar de mainstream media in de hoop dat zij het stuk willen overnemen. Ook voor video- en fotoreportages helpt ze mee om te zoeken naar een goede, journalistieke, invalshoek.

Heb je als jongere hier vragen over? Neem dan zeker contact op met Anouk!

E-MAIL: anouk [at] stampmedia.be 

Bert Roymans: audiovisuele redactiemedewerker

Bert is al meer dan 10 jaar jongerenbegeleider bij StampMedia. Hij houdt van fotografie, photoshop, filmen en bewerken. Maar zijn echte grote passie is vooral kennis delen en werken met jonge mensen.

Heb je vragen over beeldende media? Spreek Bert zeker aan. Geen vraag is te gek. 

E-MAIL: bert [at] stampmedia.be

Sinisha (Sino) Davcevski: jongerenmediawerker

E-MAIL: sino [at] stampmedia.be

Marjorie Blomme: hoofdredacteur

Als hoofdredacteur houdt Marjorie een overzicht van alles wat de jongeren insturen en publiceren en stuurt ze de redactiebegeleiders aan. Ze onderhoudt ook nauwe contacten met onze mediapartners en heeft ook veel gesprekken met mensen uit het brede welzijnsveld (jeugdwelzijnswerk, jeugdzorg) om zo een breed beeld te krijgen van wat zich dagelijks afspeelt in de leefwereld van jongeren.

Marjorie is hoofdredacteur van StampMedia. Ze heeft 15 jaar ervaring als freelance journalist in printmedia en je kunt bij haar terecht voor feedback op een ruw idee, een pitch of een (half) afgewerkt artikel.

Ze behoudt verder het overzicht over de redactie en het contact met de mediapartners van StampMedia.

E-MAIL: marjorie [at] stampmedia.be

Meryem El Hahaoui: inspraak participatiemedewerker

Meryem zorgt ervoor dat jongeren binnen en buiten de organisatie inspraak hebben over de werking van StampMedia en andere maatschappelijke thema’s. Dat gebeurt op verschillende niveau's: individueel, in groep en zelfs maatschappelijk.  

Heb je vragen over inspraak en participatie? Stuur Meryem dan zeker een mailtje.

E-MAIL: meryem [at] stampmedia.be

Fried Aernouts: algemeen coördinator

Fried is verantwoordelijk voor de algemene coördinatie van StampMedia. Daarnaast behoren financiën, personeelszaken, project- en andere dossiers ook bij zijn takenpakket. 

Heb je nog vragen rond de werking zelf en alles wat niet rechtstreeks met jongeren of met media te maken heeft? Dan moet je zeker contact opnemen met Fried.

E-MAIL: fried [at] stampmedia.be

Laurens Van de Voorde: vormingsverantwoordelijke

Als vormingsverantwoordelijke organiseert Laurens de workshops die je als jongere bij ons in je vrije tijd (gratis!) kan volgen. Daarnaast is hij ook het aanspreekpunt voor andere organisaties of scholen die bij ons een vorming willen boeken. Projecten die op de een of andere manier iets met vorming te maken hebben, volgt hij op, zowel inhoudelijk als praktisch. Af en toe geeft hij zelf ook een vorming.

Je kan bij Laurens terecht voor suggesties of vragen over onze workshops, voor stageaanvragen, om een vorming te boeken voor je school of je vereniging, om samen te werken voor een (educatief) project of om zelf een of meer workshops te geven bij ons.

E-MAIL: laurens [at] stampmedia.be

Pieter De Clerck: productieverantwoordelijke

Samen met onze poule van jonge, enthousiaste freelancers maakt Pieter mediaproducten op maat voor externe organisaties. Jonge mediamakers mogen hun portfolio altijd doorsturen naar hem. Wie weet word jij onze nieuwe StampMedia-freelancer. 

Heb je foto’s of video’s nodig voor de Instagrampagina van je vzw? Ben je op zoek naar een jonge copywriter? Mail Pieter meteen.

E-MAIL: pieter [at] stampmedia.be

Zakayo Wandoloh: R&D burgerschap

Zakayo zet trajecten en projecten op voor jongeren tussen 17 en 30 jaar. Hij kijkt naar wat zich afspeelt in de leefwerelden van jongeren en richt zich op de noden en behoeften. De trajecten focussen zich vooral op kennis vergaren en vertrouwen krijgen in instellingen, wat nodig is om van jongeren actieve burgers te maken en hun stem te versterken in de maatschappij. 

Heb je vragen rond burgerschap bij jongeren? Dan moet je zeker bij Zakayo zijn. 

E-MAIL: zakayo [at] stampmedia.be 

Coronacoördinator

Dit nummer is enkel voor Covid-19 gerelateerde zaken.

Bert Roymans: +32 456 37 19 70

Persberichten

Persberichten en andere tips kan je bezorgen via persberichten [at] stampmedia.be.

Redactie Antwerpen

  • StampMedia – jongerenmedia-agentschap
  • Site Permeke, De Coninckplein 26 – 2060 Antwerpen
    Tel: +32 (0)3 294 68 38
    E-mail: redactie [at] stampmedia.be

 

Meewerken als reporter

Wil je ook meewerken als reporter bij StampMedia, dan kan dat via dit formulier of door een mailtje te sturen naar één van onze medewerkers:

Raad van bestuur

Leen Hammenecker (voorzitter), Kevin De Mulder, Cees Vossen, Gil Plaquet, Boumediene Belbachir, Miet Neyens, Ange-Vanessa Nsanzineza (jongerenvertegenwoordiger), Johan Faes, Jonathan Hendrickx