za
04/04/2020
13:00 - 15:00

Omwille van het coronavirus moeten we helaas al onze workshops annuleren tot 19 april. Deze workshop gaat dus niet door. We zoeken zo snel mogelijk een nieuwe datum, wanneer de Nationale Veiligheidsraad beslist de maatregelen weer te versoepelen.

Heb je al tijdje het idee om te leren fotograferen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Ben je zelf van start gegaan met fotografie, maar loop je vast? Heb je ooit met een spiegelreflex camera leren werken, maar zit dat wel heel ver in je geheugen? Allemaal goede redenen om naar onze startworkshop fotografie te komen.

Op 2 uur tijd leren we je de basisskills met een spiegelreflex camera en helpen we je met de specifieke problemen waarmee je vastloopt. Na de workshop kan je nog bij StampMedia blijven en gebruik maken van wat extra begeleiding. Je kan ook materiaal lenen om thuis verder aan de slag te gaan.

Tussen 13 en 26 jaar? Schrijf je dan hier in voor deze gratis workshop.

Inschrijving en deelname aan onze workshops is gratis maar onze vormingsgevers vinden het wel vervelend dat deelnemers niet komen opdagen. Kan je toch niet komen? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten via inschrijven [at] stampmedia.be

Statusbericht

Sorry, dit formulier is gesloten. Geen nieuwe inzendingen meer mogelijk.