wo
03/03/2021
13:00 - 16:30

Ben jij je kot ook meer dan beu? Wil je terug coronaproof buitenkomen? Dan hebben wij iets supertof voor jou! Op woensdag 3 maart 2021 gaan wij de andere kant van Antwerpen verkennen. Wij gaan naar Linkeroever om te experimenteren met multimedia.

Wat is het plan? We gaan door de voetgangerstunnel wandelen en supercoole foto’s nemen. Wij zorgen voor het materiaal en voor nodige tips & tricks zodat jullie coole foto’s kunnen maken. Sfeer? Die zal er sowieso zijn!

Als dat niet genoeg is, gaan we ook nog eens op Linkeroever podcasten. We ontdekken samen toffe plekken in de regio en gaan leuke podcasts maken. Om te podcasten moet je geen materiaal meebrengen, wij voorzien het nodige.

Je mag zelf dus kiezen wat je doet die dag: fotograferen en/of podcasten, je kiest dat helemaal zelf! Heb je nog nooit gepodcast of gefotografeerd? No worries! Wij leren je alles wat je moet weten. Eén ding is zeker: plezier gegarandeerd!

Vraag je beste vriend(in) en schrijf je snel in! We verzamelen aan de ingang van StampMedia. Als je trouwens nog niet hebt gegeten, neem je best boterhammen en een drankje mee.

Elke woensdag een nieuwe activiteit! Meer info vind je hier

Tot dan!

(Officieel) adres