wo - vr
17 - 19/08/2022
10:00 - 17:00

Wil je graag verhalen vertellen via podcasts, maar weet je nog niet helemaal hoe dat moet? Na dit kamp weet je perfect wat de do’s en don’ts zijn bij het maken van een podcast. Interviewtechnieken, opnemen met je smartphone, het verhaal monteren tot een kant-en-klaar geheel, … Na deze driedaagse heb je alles volledig in de vingers.

Je zal werken met een tienstappenplan, waarbij je begint met enkele theorielessen. Daarna zullen we een thema bedenken en bespreken. Vervolgens trek je erop uit, neem je interviews af en monteer je de audio tot een volwaardige podcast. Nadien publiceren we de podcasts op de site van StampMedia, zodat iedereen kan meegenieten van je harde en creatieve werk.

Dit is een kamp zonder overnachting. We spreken iedere ochtend af om 10 uur bij StampMedia. Je brengt best je smartphone mee, maar als je dat niet hebt, is dat niet erg. Voor de rest hoef je niks mee te brengen, behalve iets om te eten ’s middags. Ook ervaring met video is niet nodig. En het allerleukste? Dit kamp is volledig gratis!

Ben je tussen 13 en 26 jaar oud? Schrijf je dan snel in voor deze gratis activiteit. StampMedia heeft smartphones ter beschikking.

Ook na het kamp ben je nog iedere dinsdag- tot en met zaterdagnamiddag welkom voor extra begeleiding, om onze studio’s te gebruiken, materiaal te ontlenen of om nog meer podcasts te maken.

Tijdens de zomer reis je voor een week onbeperkt met NMBS voor slechts 18 euro. Je Go Unlimited-pas koop je aan via de website van NMBS.

(Officieel) adres