wo
17/05/2017
13:00 - 17:00

België heeft geen federaal minister die specifiek bevoegd is voor de strijd tegen corruptie, wil dat daarom zeggen dat ons land vrij is van corruptie?

In deze workshop krijg je het antwoord!

Experts van Transparency International Belgium vertellen je op 17 mei wat corruptie inhoudt en hoe je het kan herkennen. Je krijgt tips over hoe het in België onderzocht kan worden en hoe je als journalist de waarheid vindt en naar buiten kunt brengen.

Maar wacht, er is nog meer! Eén van de deelnemers krijgt de kans om in juli naar Vilnius in Litouwen af te reizen voor een exclusieve trainingssessie over corruptie in Europa, georganiseerd door European Youth Press. Voor meer info over dit project en wat je kan doen om je kans om geselecteerd te vergroten: charis [at] stampmedia.be

Steekpenningen voor de workshop worden niet aanvaard, want deelnemen is volledig gratis. Iedereen tussen 16 en 26 is welkom, ook deelnemers zonder journalistieke ambities.

Geïnteresseerd in de workshop? Bevestig jouw aanwezigheid via onderstaand formulier. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!