wo - vr
10 - 12/08/2022
10:00 - 17:00

Op deze tweedaagse word je een heuse Youtubereporter. Je leert de basisregels en de verschillende disciplines van online media. Je krijgt een kleine theoretische inleiding over de do’s en don’ts en leert werken met storyboards en greenkeys. Je trekt erop uit en gaat zelf reportages maken. Die monteer je vervolgens tot een afgewerkte video die je zelf uploadt op YouTube. Na deze bootcamp ben je een volwaardige online journalist.

Dit is een kamp zonder overnachting. We spreken iedere ochtend af om 10 uur bij StampMedia. Je brengt best je smartphone mee, maar als je dat niet hebt, is dat niet erg. Voor de rest hoef je niks mee te brengen, behalve iets om te eten ’s middags. Ook ervaring met video is niet nodig. En het allerleukste? Dit kamp is volledig gratis!

Ben je tussen 13 en 18 jaar oud? Schrijf je dan snel in voor deze gratis activiteit.

Ook na het kamp ben je nog iedere dinsdag- tot en met zaterdagnamiddag welkom voor extra begeleiding, om onze studio’s te gebruiken, materiaal te ontlenen of om nog meer video’s te maken.

Tijdens de zomer reis je voor een week onbeperkt met NMBS voor slechts 18 euro. Je Go Unlimited-pas koop je aan via de website van NMBS.

(Officieel) adres