Na The Voice van Vlaanderen zijn ze in de Ultratop maar één single van Bert Voordeckers tegengekomen: Girl. Toch geniet de zanger van alle aandacht en blijft hij positief denken. Met zijn band Vixen 5 treedt hij enkele keren op deze zomer.

"Ik ben na The Voice niet in een zwart gat gevallen. Ik was wel voorbereid op het leven na de wedstrijd. Mijn privéleven weer doen herleven was het moeilijkst", vertelt Bert. Vooral zijn dochter was volgens de zanger blij dat zij haar papa terug had. "Mijn zoon vond het gewoon 'cool' dat zijn papa op de televisie kwam", lacht de sympathieke zanger.

Toekomst

Zelf is hij tevreden over zijn deelname. "Moest ik het anders gedaan hebben, dan waren mijn maagverkleining en knieoperatie voor de competitie gebeurd, zodat ik met meer energie op het podium had kunnen staan. Het is jammer dat er de laatste tijd teveel over de maagverkleining te doen was en minder over Bert als zanger", constateert hij.

Paal stond op stelten

Ondanks alles vond Bert het super om in Paal te staan. "Ik kom rechtstreeks van de luchthaven. We dachten eerst niet op tijd hier te raken. Het nummer Girl begon en ik kreeg net mijn oortjes. Mijn gitarist hield opgelucht zijn adem in, toen ik naast hem stond."  Het werd een prachtige show.

© 2012 - StampMedia - Yentl Keuppens, foto: Pauline Poelmans