reacties (1)


Genk on stage is al toe aan zijn tiende editie. Het festival blijft scoren, bovendien is het dan nog eens gratis. Op de affiche prijken grote namen als Suzanne Vega, Milow en De Mens. Schepen van Evenementen Erik Gerits (CD&V) is deze dagen een gelukkig mens.

Gerits is laaiend enthousiast over dit festival. "Als ik het in één woord moet omschrijven, vind ik het hier gewoon fan-tas-tisch." Gerits is fier op de affiche van Genk on stage. "We hebben lang gewacht om de namen vrij te geven. We hebben steengoede artiesten kunnen overtuigen om langs te komen op een gratis festival. Dat was niet evident, aangezien andere festivals deze groepen niet kunnen aanbieden aan een prijs van 0 euro."

Sponsors

Erik Gerits bedacht samen met de organisatie de vip-formule om sponsors te lokken. Sponsors krijgen de kans om klanten te lokken door bijvoorbeeld hun naam en logo op de affiches te vermelden, waardoor de organisatie hen ook iets kan teruggeven. En die formule slaat blijkbaar aan.

Festivalliefhebber

"Ik kan niet wachten op het optreden van Milow en Hooverphonic", zegt Gerits nog. Overigens is dit van de laatste band het enige openluchtconcert, buiten de eigen tournee. Genk on stage blijft een festival voor een breed publiek en zo heeft Gerits het graag. "Van Will Tura tot Gers Pardoel, Genk denkt aan groot en klein."

© 2012 - StampMedia - Yentl Keuppens, foto: Sander Carollo


Dit artikel werd gepubliceerd door Nieuws.be op 22/06/2012
Dit artikel werd gepubliceerd door Scheepshypotheek.be op 23/06/2012


Reacties (1)

» Fiere …

[...] 2012 – StampMedia – Yentl Keuppens, foto: Sander [...]

Plaats een reactie