reacties (0)

Teddiedrum klinkt speels door 'teddy' die ons aan een teddybeer doet denken. Toch is de 'drum' in de artiestennaam vooral van toepassing. Op de laatste dag van Marktrock gaven de twee leden het beste van zichzelf op de Oude Markt.

Teddiedrum is een project van Jason Dousselaere en Dijf Sanders, twee excentrieke mannen die leuke maar speciale muziek brengen. Hun nummer Odd lovers is onze persoonlijke favoriet, naast hun bekende Miami.

Marktrock

De festivalgangers genoten op de laatste avond van Marktrock van de catchy popmuziek met een streepje elektropop. De muziek komt dromerig over, wat altijd tof is op de sluiting van een festival. De groep zet een show neer om de sfeer te verhogen, wat meermaals lukte.

Commotie

Begin dit jaar was er vrij veel commotie over de nieuwe videoclip van Teddiedrum. Ze brachten namelijk een videoclip voor hun toenmalige nieuwe single The audience op de markt. De clip duurde zo'n drieënhalve minuut en was gevuld met beschilderde vrouwenborsten: een veelbekeken en -besproken videoclip. Het nummer mag er ook wel zijn, zo vond ook het toegestroomde Leuvense publiek. Zo waren de muziekliefhebbers al opgewarmd voor Sound of Stereo, de groep die volgde.

© 2012 - StampMedia - Yentl Keuppens, foto: Pauline Poelmans


Reacties

Plaats een reactie