Teach me whatever is het nieuwste project van Kay Snels (21), een Antwerpse studente Digital Marketing. De komende weken zal Kay Europa rondtrekken, en de plaatselijke bevolking vragen om haar nieuwe dingen te leren. "Ik heb al enkele erg coole voorstellen gekregen."

Reizen om te leren: de 21-jarige Kay Snels voert het uit in de praktrijk. "Dit project is één van mijn nachtelijke hersenkronkels”, legt ze uit. “Het is vrij impulsief begonnen en de uitwerking is dat ook. Het project zal werken via crowdsourcing, dus ik heb op verschillende sociale media een platform gecreëerd voor dit project."

Nieuwe mensen

Het is Kay vooral om het sociale aspect te doen. “Dit is de eerste keer dat ik alleen reis, dus ik wil me met zoveel mogelijk nieuwe mensen omringen”, stelt ze. “Het lijkt me leuk om nieuwe dingen te leren, maar mijn voornaamste doelstelling is om unieke ervaringen op te doen en aan het einde van de dag een uniek moment gedeeld te hebben met iemand. Ik kijk er geweldig naar uit om die verhalen met mijn publiek te delen."

"Momenteel ben ik in de opstartfase, en ik vraag iedereen om input. Een van mijn reisbestemmingen is Zweden, dat is al beslist door de community. Ik heb al enkele erg coole voorstellen gekregen. Scale bijvoorbeeld heeft me al aangeboden om te leren beatboxen. Ik kijk ernaar uit."

#teachmewhatever

Voor Kay op avontuur vertrekt, wil ze nog zoveel mogelijk ervaringen opdoen in het binnenland. Wil jij Kay ook iets leren? Stuur je voorstel naar #teachmewhatever op Twitter of op de officiële facebookpagina.

© 2014 - StampMedia - Ruben De Keyzer


Dit artikel werd gepubliceerd door Apen.be op 30/04/2014
Dit artikel werd gepubliceerd door Allesoverjeugd.be op 30/04/2014
Dit artikel werd gepubliceerd door Het Nieuwsblad - online op 30/04/2014