Elk jaar is de afsluitende band tevens de hoofdact. Dit jaar kregen Linda en Regi van Milk Inc. de gelegenheid een feestje te geven in het Limburgse Paal. Leuk extraatje was dat het concert van het duo helemaal live was, waardoor de sfeer meteen goed zat.

Succes

Regi en Linda moeten zich tegenover niemand meer bewijzen. Ondertussen kent iedereen in Vlaanderen de dancegroep en zingen we de nummers zonder enig probleem mee. Milk Inc. bestaat al sinds 1996 en werden snel bekend door hun allereerste single La Vache. De groep heeft al enkele frontzangeressen gehad, waardoor Linda Regi pas tien jaar later vervoegde.

Paal zingt

Het leek wel of de markt in Paal één koor was van Regi en Linda. Iedereen zong mee met hun nummers Fire, Blackout en Walk on Water. Penxten die begin juni in het huwelijksbootje stapte met MNM-presentatrice Elke Vanelderen is enorm geliefd bij jong en oud. Bij de set kon je zien dat beide podiumbeesten erg gelukkig zijn met de kansen die ze krijgen en dat ze ook het beste aan het publiek lieten zien. Prachtig was het toen Linda de eerste woordjes zong van het nummer Miracle, dat ze ook zong tijdens de bruiloft van Regi. Paal mag van geluk spreken met zo’n festivalafsluiter.

© 2012 - StampMedia - Yentl Keuppens, foto: Pauline Poelmans


Dit artikel werd gepubliceerd door Het Belang van Limburg - online op 07/08/2012