Radiozender MNM wil er een fantastische zomer van maken. Tijdens de examenperiode heeft de zender met de marathon van Peter Van de Veire al gestunt, maar de zender wil blijven scoren. Dat MNM intussen al meer luisteraars heeft dan het vroegere Radio Donna, laat zien dat het aardig lukt.

Tijdens de blokperiode mocht Peter Van de Veire alle studenten een hart onder de riem steken, door non-stop radio te maken. Zo kon hij tegelijkertijd het wereldrecord radiomaken verbreken. Van de Veire maakte maar liefst 184 uur aan een stuk radio, slechts onderbroken door een vijftal uurtjes slaap. Woordvoerster Annemie Gullickx is enorm trots op Peter Van de Veire. "Niemand had het beter kunnen doen dan hij", zegt ze. Ondertussen is ook Van de Veire zelf klaar voor de zomer.

Summertour

Gullickx kon ook verklappen dat de zomer van MNM enorm druk is. "We gaan dit jaar toeren met onze MNM-bus", zegt ze. "We hadden al langer het concept Summerclub, maar nu kiezen we voor Summerclub on the road." Dit jaar bezoekt de MNM-bus Mol, Mechelen, Beveren, Leuven en Westende. Leuk is dat luisteraars zelf de uitzendingen kunnen meemaken en zo de MNM-dj's kunnen ontmoeten. Voor wie zelf aan de slag wil is er de kans om een eigen radiospot te maken. Tijdens Sing Your Song, een karaokeshow onder leiding van MNM-presentator Brahim, kan het publiek ten slotte helemaal losgaan.

Voor meer informatie over de MNM Summerclub on Tour surf je naar www.mnm.be/shows/summerclub-on-the-road.

© 2012 - StampMedia - Yentl Keuppens


Dit artikel werd gepubliceerd door Radiovisie.eu op 08/07/2012