De jongerenredactie van StampMedia ontvangt de komende weken enkele grote namen in aanloop van de verkiezingen op 25 mei. De kopstukken van de grootste politieke partijen komen langs op onze redactie. Vandaag is het de beurt aan Imade Annouri (Groen), die last minute Meyrem Almaci komt vervangen.

In de aanloop naar 25 mei zet StampMedia sterk in op inspraak voor jongeren tussen 16 en 26 jaar. Het opzet is jongeren rechtstreeks in contact te brengen met hun vertegenwoordigers. Op onze site kunnen ze de komende weken een uurtje chatten met zeven Antwerpse lijsttrekkers. Normaal gezien zou Meyrem Almaci de reeks afsluiten, maar wegens last minutewijzigingen is Imade Annouri haar vervanger. Volg hier de chat live:

De politici kunnen hete hangijzers niet uit de weg gaan en mogen zich verwachten aan een heel breed spectrum aan vragen. De jongeren bij StampMedia zijn niet alleen nauw betrokken bij de chatsessies: zij interviewden ook alle partijvoorzitters al, in samenwerking met De Ambrassade. Caroline Gennez, lijsttrekker voor de Vlaamse verkiezingenvoor sp.a, beet zaterdag de spits af. Hier kan je de chatsessie herbeleven.

Van Somers tot Almaci

Caroline Gennez mocht de spits afbijten. Zaterdag volgt Mechels burgemeester Bart Somers, VB-voorzitter Gerolf Annemans, de 21-jarige Jos D’Haese van PVDA+, Antwerps OCMW-voorzitter Liesbeth Homans (N-VA), staatssecretaris Servais Verherstraeten (CD&V) en ten slotte Meyrem Almaci, fractieleider van Groen-Ecolo in de Kamer.

Iedereen kan via de chatmodule inschakelen, kijken en deelnemen. StampMedia voorziet voor elke partij ook een aangepaste verkiezingsaffiche.

April
26 Caroline Gennez (12 uur)
Mei
3 Bart Somers (12 uur)
7 Gerolf Annemans (13 uur)
10 Jos D’Haese (13 uur)
14 Liesbeth Homans (13 uur)
17 Servais Verherstraeten (12 uur) - afgelast wegens het overlijden van Jean-Luc Dehaene
21 Imade Annouri, vervangt Meyrem Almaci (13 uur)

© 2014 – StampMedia


Dit artikel werd gepubliceerd door Pienternet.be op 25-04-2014
Dit artikel werd gepubliceerd door Apen.be op 25-04-2014
Dit artikel werd gepubliceerd door Allesoverjeugd.be op 25-04-2014
Dit artikel werd gepubliceerd door Het Nieuwsblad - online op 25-04-2014