Stéphanie Onclin is tevreden over haar optreden op Paal op Stelten. Onclin koos voor het Team van Koen in The Voice van Vlaanderen, de zangwedstrijd die eerder dit jaar plaatsvond. Ze zong haar nieuwe single, een cover van onder andere Christina Aguilera, namelijk Lady Marmelade.

"Ik heb geen spijt van mijn deelname, laat staan van mijn keuze voor Koen. Koen was echt de geknipte coach voor mij. Ik heb heel veel van hem kunnen bijleren", vertelt Stephanie over de leuke ervaringen die ze mocht opdoen zoals het optreden samen met Jonathan Jeremiah maar ook het blote voeten-moment. “Verschrikkelijk vond ik het wanneer ik een kleedje moest aantrekken. Wanneer ik het kleedje dan uiteindelijk zag was ik wel verkocht”.

Enfant Terrible

"Ze hebben me gekozen om mee te toeren met The Voice van Vlaanderen omdat ik nogal een beetje een zotte ben. Ik doe graag de 'vettige' dingen. Een beetje het 'enfant terrible'. Ondertussen heb ik ook een platencontract bij SonyMusic, waardoor we nu in druk overleg bezig zijn." Zelf droomt ze ervan om ooit zelf op de Main Stage van Rock Werchter te staan. Paal op Stelten was een beetje een thuismatch. "Ik werk in Beringen, waardoor ik al hoopte veel collega’s tegen te komen", lacht ze.

© 2012 - StampMedia - Yentl Keuppens, foto: Pauline Poelmans