De nieuwe versoepelingen zorgen voor heel wat vrijheid binnen onze organisatie. We gaan weer (meer) activiteiten kunnen organiseren, meer jongeren kunnen ontvangen en stilletjes aan terugkeren naar het oude normaal.
 
Zonder afspraak_ Eén-op-éénbegeleiding is weer mogelijk en het is zelfs niet meer nodig om een afspraak te maken. Kom gewoon langs wanneer je tijd en zin hebt. Wij staan klaar om je te begeleiden!

Openingsuren_ We hanteren terug onze 'normale' openingsuren. Dat wil zeggen dat we elke week van dinsdag t.e.m. vrijdag open zijn van 13u tot 18u. In het weekend zijn we op zaterdag open van 13u tot 17u. Kom zeker langs, maar niet op zondag en maandag want dan zijn wij gesloten.
 
Studio's en materiaal_ Vanaf nu kan je ook weer onze studio’s gebruiken om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Daarnaast kan je ook materiaal uitlenen om je ding te kunnen doen. Laat het ons gewoon eerst weten, zodat we de beschikbaarheid voor je kunnen checken.

Mondmasker, afstand, ..._Veiligheid en gezondheid blijven natuurlijk heel belangrijk. Daarom vragen wij je om bij binnenkomst steeds je handen te ontsmetten, je mondmasker goed te dragen en een afstand te bewaren van minstens 1,5m.

Voel je je niet goed, dan kom je best niet in contact met anderen
 

Keep it healthy en tot snel!

 

Coronacoördinator

Bert Roymans: +32 456 37 19 70