vr - za
22 - 23/07/2022
10:00 - 17:00

Op deze tweedaagse cursus fotografie leer je de basisregels van de fotografie. Hoe maak je een degelijke compositie? Wat zijn leidende lijnen? Na een korte theoretische inleiding, trek je erop uit met de camera. Vervolgens leer je de foto’s bewerken op een eenvoudige manier. Op de laatste dag trekken we naar de regio van het MAS om de Tall Ship Races in beeld te brengen. Uiteindelijk worden de foto’s gepubliceerd op onze website.

Dit is een tweedaagse zonder overnachting. We spreken iedere ochtend af om 10 uur bij StampMedia. Je hoeft zelf geen fototoestel of iets anders mee te brengen, behalve iets om te eten ’s middags. Ook ervaring met fotografie is niet nodig. En het allerleukste? Dit kamp is volledig gratis!

Ben je tussen 13 en 26 jaar oud? Schrijf je dan snel in voor deze gratis activiteit.

Ook na het kamp ben je nog iedere dinsdag- tot en met zaterdagnamiddag welkom voor extra begeleiding, om onze studio’s te gebruiken, materiaal te ontlenen of om nog meer foto’s te maken.

Tijdens de zomer reis je voor een week onbeperkt met NMBS voor slechts 18 euro. Je Go Unlimited-pas koop je aan via de website van NMBS.

Deze activiteit heeft helaas het maximum aantal inschrijvingen bereikt. Als je je nu inschrijft, zal je op onze wachtlijst terechtkomen. Zodra er een plekje vrijkomt, geven we je een seintje! 

Bekijk hier onze andere zomeractiviteiten.

(Officieel) adres