2016 is een feit, welkom in het nieuwe jaar! De redactie wenst u het allerbeste voor 2016. We doen graag even onze plannen uit de doeken, beseffend dat we intussen dichter bij 2030 zijn dan bij 2000!

StampMedia, het eerste jongerenpersagentschap in Vlaanderen, zal ook dit jaar opnieuw de berichtgeving over jongeren corrigeren en hen vooral zelf aan het woord laten. Zeker daar waar hun mening van belang is en weinig gehoor vindt in de mainstream kanalen.

StampMedia leert jongeren de knepen van het journalistieke vak en verspreidt wat er gemaakt wordt naar de mainstream pers. Op die manier krijgen jongeren een spreekbuis binnen de klassieke en minder klassieke media zodat ook de jonge stemmen gehoord worden in het maatschappelijke debat.

Kortom: StampMedia is een persagentschap door jongeren met nieuws voor iedereen die het wil horen.

Op zoek

Daarom zijn we op zoek naar jongeren van allerlei slag, allerlei afkomst, allerlei overtuigingen en graag tussen zestien en zesentwintig jaar om mee te werken binnen dit unieke persagentschap.

Ben je jong en heb je iets te vertellen? Sta je te springen om je stempel te drukken op de media? Kan je onwaarschijnlijke foto’s trekken? Heb je een zoetgevooisde stem? Blink je uit met je videoskills?

Mail dan voor meer info naar reporter [at] stampmedia.betitle="" target="_blank" !