Soul, funk, comedy en literatuur passeerden op 3 april de revue tijdens ‘Nuff Said, dat naar maandelijkse traditie plaatsvindt in CC Berchem. Artiesten van verschillende origines zetten er een comedyshow neer, geven een miniconcert of lezen poëzie voor. Presentator Johan Petit en BRZZVLL zijn steevast de vaste waarden van de avond.

Iedere maand vindt in CC Berchem ‘Nuff Said plaats met telkens andere artiesten. In april stonden onder meer de Nederlandse muzikant-comedian Roel C. Verburg en dichteres van eigen bodem Charlotte Van Den Broeck op het podium. Daarenboven zakten performer Amir Sulaiman en comedian Pete Johansson uit de Verenigde Staten af naar Berchem om het beste van zichzelf te geven. De avond werd aan elkaar gepraat door Johan Petit en opgeluisterd door BRZZVLL.

https://www.flickr.com/photos/stampmedia/sets/72157651756356737/

Op vrijdag 8 mei vindt de laatste editie van dit seizoen plaats. Comedian uit Nederland Tex De Wit en Belgisch muzikant Mauro Powlowksi delen die avond het podium met dichteres Rafeef Ziadah en acteur-comedian Naz Osmanoglu uit het Verenigd Koninkrijk.Het nieuwe seizoen zal starten op 2 oktober 2015.

© 2015 – StampMedia – Milou Verstappen


Dit artikel werd gepubliceerd door Apen.be op 27/04/2015