reacties (0)


Bij een festival horen niet enkel goede muziek, een toffe sfeer en een enthousiast publiek, maar ook… lekker eten. En dat is op Genk on stage niet anders. Naast het typische festivalvoedsel zoals hamburgers, hotdogs en frieten is er een gevarieerd aanbod van andere snacks. Van Churros over scampi's en loempia’s tot suikerspinnen.

Het uitgebreid aanbod valt duidelijk in de smaak bij de bezoekers. “Ik vind het leuk dat ik niet enkel een frietje kan eten. Voor mij is een festival altijd een beetje ontdekken en nieuwe dingen proberen. Zeker wat eten betreft”, vertelt Liesbeth, een liefhebber van de oosterse keuken.

Gratis festival, meer eten

Dat Genk on stage een gratis festival  is, speelt blijkbaar ook een rol in het eetgedrag van de festivalgangers. “We kunnen dit weekend drie dagen gratis komen genieten van grote artiesten. Ik ga dan ook niet moeilijk doen over een euro meer en eet ik gewoon waar ik zin in heb. Ik heb net een pasta gegeten en ik ga straks zeker ook nog de churros proeven”, vertelt Rudi.

Ondanks het ruime aanbod dat door veel bezoekers geapprecieerd wordt, is het nog steeds opvallend druk bij de frietkramen. Frieten blijven het dan ook goed doen op festivals.

“Frieten horen bij een festival, net zoals regen”, besluit Stef.

© 2014 - StampMedia - Sien Wevers


Dit artikel werd gepubliceerd door Het Nieuwsblad - online op 28/06/2014
Dit artikel werd gepubliceerd door Het Belang van Limburg - online op 28/06/2014


Reacties

Plaats een reactie