Naar aanleiding van haar nieuwe album hield Slongs Dievanongs een releaseconcert in DE Studio in Antwerpen. Een speciale locatie voor de rapster: “Mijn grote droom was om toneel te gaan studeren in Studio Herman Teirlinck. Dat is niet gelukt, maar kijk nu”, lachte ze op het podium.

Charissa Parassiadis, beter bekend als Slongs Dievanongs, stelde afgelopen zaterdag haar nieuwe album ‘Goeien Dag’ voor. Een succesvol concert met veel ambiance was verzekerd. Door haar présence en enthousiasme kreeg de zangeres het volledige publiek mee.

Slongs Dievanongs is sinds enkele jaren big in town. Ze is bekend geworden dankzij het televisieprogramma ‘In de mix’, waarin ze samen met Brahim een cover zong van ‘Goeiemorgen, morgen’ van Nicole en Hugo. “Slongs is uniek en heeft een grote spiritualiteit in haar denken. Haar sociale gedachten maken haar extra uniek”, vertelt Daan Libot, één van de fans van Slongs Dievanongs.

Studio (Herman Teirlinck)

Slongs koos DE Studio als locatie om haar nieuwe album te releasen. Ze houdt enorm veel van theater en haar grote droom was om vroeger toneel te gaan studeren in Studio Herman Teirlinck, wat nu DE Studio is. Dat was haar niet gelukt. “Maar kijk nu”, lachte ze op het podium.

http://www.flickr.com/photos/stampmedia/sets/72157653977984932

Singer-songwriter Adil Aarab, ook grote fan van Slongs Dievanongs, zong tijdens de releaseshow een liedje samen met Slongs. “Ik heb haar al verschillende keren aan het werk gezien. Het was de eerste keer dat ik met Slongs op podium stond”, vertelt Aarab trots.

Halve Neuro

Op het einde van de show kwam Halve Neuro verrassend het podium op. Hij zong één van de laatste nummers mee met Slongs Dievanongs. Dat zorgde voor nog wat meer animo in het publiek. Aaneensluitend nam Slongs Dievanongs een videoclip op met dansende, juichende en swingende toeschouwers in de zaal.

Naast de cd-voorstelling van Slongs Dievanongs was er nog een afterparty met AC/DJ, DJ Buurmeisje, El Bacha en Nonkel Guy (Halve Neuro). Na het signeren van heel wat albums kwam Charissa Parassiadis daar ook de beentjes nog losgooien.

© 2015 – StampMedia – Milou Verstappen


Dit artikel werd gepubliceerd door Apen.be op 04/06/2015