reacties (0)

Natuurlijk zakte een groot aantal festivalgangers op zondag 12 augustus af naar de Oude Markt in Leuven voor Sound of Stereo. Marktrock was aan zijn laatste uurtjes bezig, Sound of Stereo maakte ze onvergetelijk. Het duo bestaande uit Vincent De Boeck en Jochen Sablon speelde een knappe live-set.

De Boeck was al even bezig met dj-en en speelde ook muziek van Sablon. De twee ontdekten elkaar en besloten samen de handen uit de mouwen te steken. De groep heeft ondertussen al heel wat nationale en internationale festivals kunnen doen. Festivals in België zijn I Love Techno, Tomorrowland en natuurlijk Marktrock. Maar het duo bezocht ook al festivals in Australië, de VS en Azië.

Live-set in Leuven

Het duo is nog niet zo lang bezig met het spelen van live-sets, maar daar was niets van te merken. De liveshow duurde zo'n uurtje en bracht fantastische schijven tot bij de festivalgangers. Aan ambiance was geen gebrek want het duo toverde een ideale mix van oude maar ook gloednieuwe schijfjes. Leuk was dat er ook enkele onbekende beats bijzaten waardoor het publiek extra verrast werd. Wij kijken alvast uit naar het volgende stapje van Sound of Stereo.

Willow

Zelf zoekt het duo niet echt contact met het publiek. Wel komt er meer interactie wanneer Pieter-Jan Van Den Troost het duo bijstaat tijdens één nummer. De zanger stond vrijdagavond ook al met zijn eigen band Willow op de Vismarkt in Leuven. Hij zette zijn groep extra in de verf door het nummer Gold te brengen, deze in de remix van Sound of Stereo. Van Den Troost heeft dus de kers op de taart gezet bij de set van het dj-duo.

© 2012 - StampMedia - Yentl Keuppens, foto: Pauline Poelmans


Reacties

Plaats een reactie