Tijdens de voorronde van het Eurovisiesongfestival in Duitsland gebeurde iets speciaal. Toen Levina haar liedje ‘Perfect Life’ begon te zingen, klonk dat zeer bekend. De intro van het liedje lijkt op Titanium van David Guetta Ft. Sia.  

Ieder jaar staat Europa voor één dag eens meer in de belangstelling dan al het andere wereldnieuws. Wanneer het jaarlijks Eurovisiesongfestival eraan komt worden alle ogen op ons continent gericht. Dit jaar is Kiev de gaststad van het songfestival. De eerste halve finale gaat door op 9 mei.

Een aantal landen maakten hun uitzending al bekend. De Duitse Levina zorgde daarbij voor wat ophef. Haar liedje ‘Perfect Life’ lijkt verdacht veel op Titanium van David Guetta en Sia. Vooral de intro van het liedje doet helemaal denken aan de hit uit 2011 en dat ging niet onopgemerkt voorbij op Youtube. Luistert u vooral zelf:

Ook de Belgische inzending is bekend. Ellie Delvaux, halve finaliste in de Waalse versie van The Voice, zal ons land op 9 mei in de eerste halve finale verdedigen in Oekraïne. Hopelijk zien we de Belgische ook nog eens terugkomen 13 mei want dan is de grote finale.

© 2017 - StampMedia - Marnick Claes en Sybille Bruneel

---
Dit artikel werd gepubliceerd door Newsmonkey.be op 15/02/2017
Dit artikel werd gepubliceerd door Jongerenplaneet.be op 15/02/2017