Hoe is het om op te groeien in de jeugdhulp, in een leefgroep, een pleeggezin of om op jonge leeftijd helemaal op eigen benen te staan? Welke misverstanden bestaan er nog over jongeren uit de jeugdhulp? Welke verhalen van deze jongeren verdienen meer aandacht?

Tijdens dit vierdaagse schrijfkamp werken we aan verschillende artikels (reportages, opiniestukken, interviews, analyses, …) met als centrale thema: de stem van jongeren uit de jeugdhulp. Maandagochtend starten we met een brainstorm/redactievergadering. Donderdagnamiddag eindigen we met een toonmoment waarin we de artikels een eerste keer met de buitenwereld delen.

Dit is een kamp zonder overnachting. We spreken iedere ochtend af om 10u op de redactie van StampMedia. Je kan je eigen laptop meebrengen of eentje gebruiken van ons. Voor de rest hoef je niets mee te brengen, behalve iets om ’s middags te eten.

Het schrijfkamp is voor gevorderden. Dat wil zeggen dat je reeds enkele artikels hebt geschreven, maar we voorzien zeker nog de nodige begeleiding en coaching. Aarzel dus zeker niet om je in te schrijven voor dit kamp!

Ben je tussen 16 en 26 jaar oud? Schrijf je dan snel in voor deze gratis activiteit.

Ook na het kamp ben je nog iedere dinsdag- tot en met zaterdagnamiddag welkom voor extra begeleiding, om onze studio’s te gebruiken, materiaal te ontlenen of om nog meer artikels te schrijven.

Schrijf in via deze linkhttps://www.stampmedia.be/activiteiten/schrijfkamp-voor-gevorderden-16-…

Dit kamp wordt georganiseerd in samenwerking met jongeren van Cachet vzw: www.cachetvzw.be.

vorige volgende