reacties (0)

Festivalbezoekers konden dit jaar voor Genk on stage drie soorten speciale tickets kopen. De vipformules Kaffee extra, Dinner of Hotel trokken bekend en onbekend volk, maar leverde vooral heel gelukkige gezichten op.

De opties spreken voor zich. Bij Kaffee extra kun je vanop het verhoogde terras aan de bibliotheek genieten van een lekker drankje en je favoriete artiest. Bij de optie Dinner word je verwend door een nieuw cateringconcept en bij Hotel overnacht je tijdens Genk on stage in het bekende Carbon-hotel. Bij het laatste arrangement is een diner inbegrepen. Het is een leuk extraatje als je jezelf als VIP kan wanen op Genk on stage.

Overnachten in Genk

Wie koos voor de formule met hotelovernachting kon zich laten gaan in het Carbon-hotel. Dit hotel bevindt zich vlakbij alle podia en beschikt over de nodige luxe. Verantwoordelijke Nikie Houben is erg fier op de samenwerking met Genk on stage: "Vorig jaar hebben we ook met het festival samengewerkt, dat smaakte naar meer. We bieden een luxueuze kamer aan met korting op de wellness. De gelukkigen kunnen genieten van een lekker ontbijtje en zitten met hun neus op het festival." Prijskaartje van deze verwennerij: 115 euro per persoon.

TVL-Café

Patrick Vandenbosch is de organisator van het TVL-Café en het bijhorende vip-Kaffee. "Ik ben verantwoordelijk voor het TVL-Café, het terras grenzend aan het hoofdpodium. Zo kun je de artiesten aan het werk zien vanaf de eerste rij." Vandebosch zelf kijkt uit naar Daan en Hooverphonic.

Verjaardagsfeestje

Opvallend blije gezichten troffen we vooral aan in het vip-Kaffee. Dirk Vanderstraete, Karl Vankerkhove en Luc Gieraerts vieren hun verjaardag samen met een vijftigtal vrienden in het vip-Kaffee van Genk on stage. "Vorig jaar waren we hier ook, daarom besloten we dit jaar onze verjaardag hier te vieren."

© 2012 - StampMedia - Yentl Keuppens


Dit artikel werd gepubliceerd door Nieuws.be op 23/06/2012
Dit artikel werd gepubliceerd door Het Belang van Limburg - online op 23/06/2012Reacties

Plaats een reactie