reacties (0)

Das Pop speelde als één van de allerlaatste groepen van Genk on stage 2012. Ze brachten niet alleen hun klassiekers maar ook nummers uit hun recente album The Game.

Bent Van Looy, zoals altijd met een opvallende kledingsstijl, kon door zijn deelname aan De Slimste Mens Ter Wereld zeker op extra fans rekenen. Hij stond op podium in een grijs pak à la Van Looy. De drie andere groepsleden waren vrij casual. Opvallend is dat de drie andere groepsleden wel een kek baardje droegen, het ene al wat langer als het andere.

Drums

Grappig wel dat de drummer ineens zo opging in zijn spel dat het drumvel het prompt begaf. De technici wisten dit probleem gelukkig vlot te verhelpen. Ook de rest van Das Pop improviseerde een nummertje terwijl Bent een solo-fluitconcertje gaf. Das Pop is goed in wat ze doen, hier is geen bewijs meer voor nodig.

Ambiancemakers

Hun steengoede popdeuntjes deden alle festivalgangers meegenieten op hits als Never Get Enough, Wings en The Game. Hierdoor weten we zeker dat de indiepopgroep helemaal klaar is voor een hete festivalzomer. Laat het mooie weer maar komen.

© 2012 - StampMedia - Yentl Keuppens, foto’s: Magali Merzougui


Dit artikel werd gepubliceerd door Het Belang van Limburg - online op 25/06/2012


Reacties

Plaats een reactie